Nøglefordele ved vores måde at arbejde på

 • Hurtigere ROI, lavere risiko

  Vores strukturerede proces til validering, implementering og test af løsninger muliggør mere omkostningseffektive og forudsigelige implementeringer.

 • Enkelhedens kraft

  Vi leverer løsninger, der er lettere at bruge, supportere og udvikle, fordi vi kombinerer standardløsninger og funktionaliteter for at opnå bedste praksis i kundens industri.

 • Langvarige partnerskaber

  Digital empowerment er en rejse, ikke en destination. Vores mål er at skabe langvarige relationer, der understøtter en løbende proces med innovation og transformation.

Multi-Wing oplever styrken ved et godt partnerskab

”Vi har haft et rigtig godt og konstruktivt samarbejde med Cepheos medarbejdere. Efter mere end 10 år har vi opnået en gensidig forståelse, der gør, at vi kan skabe resultater hurtigere."

 

Søren Kousted Tonsberg 

IT-manager, Multi-Wing 

Et udpluk af vores kunder

5 grunde til at arbejde med Cepheo

 • Hos Cepheo forstår vi, at moderne IT-teknologi spiller en afgørende rolle for at muliggøre og opnå vores kunders kritiske forretningsmål. 

   

  Vores brede rækkevidde og stærke kompetencer inden for Microsofts applikationer inden for ERP, CRM, low-code samt data- & analytics-platforme hjælper os med at udnytte intelligente og fleksible teknologier til at muliggøre kritisk forretningsudvikling og automatisering af processer på tværs af komplekse forretningslandskaber. 

 • Hos Cepheo er implementeringen af en løsning kun begyndelsen på vores engagement. 

   

  Vi kan understøtte hele livscyklussen for vores kunders cloud- og on-premise-platforme, fra indledende afgrænsning og validering, gennem udvikling og implementering, til løbende drift, opgradering og support. 

   

  Vores Managed Services-team hjælper vores kunder med at optimere driften og sikrer, at deres IT-platforme er opdaterede og sikre, hvilket frigør tid til at fokusere på forretningsinnovation og strategi. 

 • Vi tror på, at den enkleste løsning ofte er den bedste mulighed for vores kunder. 

   

  Vi samler løsninger, der er baseret på standard Microsoft-platforme og teknologier, og bruger industriskabeloner, der er baseret på best-practice processer til at kortlægge, hvordan disse løsninger understøtter kundernes arbejdsprocesser og imødekommer forretningsbehovene. 

   

  Vi kan tilføje yderligere funktionaliteter med low-code applikationer som Power Platform, med vores eget udvalg af add-on-løsninger eller i samarbejde med øvrige IT- og teknologileverandører. 

 • Mere end 30 års erfaring med implementering af IT-løsninger for og med vores kunder har hjulpet os med at udvikle strukturerede og gentagelige processer og metoder i alle de områder, hvor vi betjener vores kunder. 

   

  Det stærke fundament, erfaringen og vores medarbejderes viden, og vores engagement i forenkling og standardisering gør, at vi kan reducere usikkerheden og risikoen, der er forbundet med implementering af teknologi. 

   

  Denne erfaring betyder også, at vi ikke er bange for at udfordre vores kunder, når vi sammen arbejder på at finde den bedst mulige løsning til at imødekomme deres forretningsbehov. 

 • Hos Cepheo ved vi, at sikker adgang til nøjagtige, relevante og rettidige data er afgørende for vidensdeling, samarbejde og informeret beslutningstagning. 

   

  Vi hjælper vores kunder med at udvikle en struktureret og strategisk tilgang til at udnytte deres forretningsdata. Fra dataindsamling, -håndtering og -lagring til at muliggøre sikker og ansvarlig adgang, deling, rapportering og analyse. 

   

  Med dette på plads kan data fra hele virksomheden og på tværs af værdikæden bruges til at kvalificere den daglige beslutningstagning, styrke strategiske forudsigelser og etablere et solidt fundament for fremtidige AI-initiativer. 

Vi hjælper kunder med at få succes i en foranderlig verden
Vil du høre mere?

Lindab Profil opnår hurtigere og bedre kundeservice

"Cepheo har været meget professionelle, og jeg kan virkelig anbefale dem og løsningerne, de kan skabe baseret på Dynamics 365."

 

Evelina Wallander 

Business Developer, Lindab Profil

VI KAN HJÆLPE DIG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
INDUSTRISPECIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
INDUSTRISPECIFIKKE LØSNINGER

En løsning for livet

Hastigheden af forretningsudvikling og IT-innovation har aldrig været højere.  

 

Cepheos tilgang til at fremme innovation med Microsoft-økosystemet betyder, at din næste forretningsplatform kunne være den sidste, du nogensinde har brug for til kontinuerligt at opnå digital transformation. 

Find mere indhold til at inspirere og informere

Vil du vide mere?

Tal med Cepheo om, hvordan vi kan arbejde sammen for at styrke din virksomhed. 

John T. Hummelgaard
Telefon: +45 4829 1806

Vi hjælper dig med at forvandle udfordringer til muligheder