Hvorfor Cepheo er dit førstevalg som ERP-partner

 • Bevist ERP-erfaring

  Årtiers erfaring med implementering af Dynamics ERP-løsninger gør os i stand til at hjælpe vores kunder med at blive mere konkurrencedygtige.

 • Mere end ERP

  Beviste udviklings-, implementerings-, support- og servicekapaciteter på tværs af Dynamics ERP, CRM, Power Platform, Azure samt data & analytics.

 • Industriindsigt

  Dedikerede og standardiserede ERP-løsninger lavet for og med vores kunder for at imødekomme specifikke behov og processer i særligt udvalgte industrier.

Et udpluk af vores Dynamics ERP-kunder
Vil du komme i kontakt med os?

Blåkläder gør sig klar til ekspansion med en moderne IT-platform

Den internationale tøjproducent udskifter sit ERP-system for bedre at forstå virksomheden og træffe de rigtige beslutninger på vejen til mere global succes. 

5 grunde til at vælge Cepheo og Dynamics ERP

 • For virksomheder passer én størrelse ikke alle. Hos Cepheo kan vi give dig en velinformeret og virkelighedsnær vejledning om, hvilken Microsoft Dynamics 365 ERP-platform, der passer bedst til din virksomhed. 

   

  Vi har bred erfaring med at rådgive virksomheder, både store og små, om hvilke ERP-platforme der passer bedst til deres branche, størrelse, IT-modenhed og forretningsmål. 

   

  Uanset om du vælger en løsning baseret på Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management, eller på Dynamics 365 Business Central, har vi dig dækket. 

 • Hos Cepheo har vi en dyb erfaring, der er centreret omkring de nyeste Microsoft Dynamics ERP-teknologier. Men vi kan levere meget mere end grundlæggende ERP-løsninger. 

   

  Vi kan også forbinde kundeengagementsprocesser på tværs af salg, marketing og kundeservice, og muliggøre indtægter efter salget med Field Service-løsninger. 

   

  Kombiner dette med vores kapaciteter inden for low-code, Power Platform-applikationer, data og analytics-værktøjer og Azure Services, og så er vi perfekt positioneret til at hjælpe kunder med at kombinere kraften af mennesker, data og teknologi, så de kan omfavne usikkerhed. 

 • Applikations- og supporttjenester fra Cepheo kan holde dine applikationer og systemer kørende problemfrit. 24/7/365. 

   

  Vi har leveret Managed Services til Microsoft Dynamics 365-løsninger siden platformen blev skabt. 

   

  Med dedikerede Service Delivery Managers og den samlede erfaring fra mere end 450 ERP-, digitaliserings- og dataspecialister, er din forretningsplatform i sikre hænder. 

   

  Læs mere om Cepheo Managed Services her

 • Vi er, hvor du er. Med 14 lokationer og kunder i hele Norden er vi aldrig langt væk og altid klar til at bruge vores specialiserede lokale viden til at hjælpe dig med at omdanne udfordringer til muligheder. 

   

  Vores lokale specialister taler dit sprog. De har en dyb forståelse for lokale regulativer og markedsforhold, kender de kritiske processer i din branche og forstår de udfordringer, der påvirker din daglige drift. 

   

  Vores nordiske fodaftryk hjælper os med at udnytte ressourcer og teknologier og dele erfaringer på tværs af grænser for at fremme internationale muligheder og vækst for vores kunder. 

 • Mere end 30 års erfaring med implementering af ERP-løsninger for vores kunder har hjulpet os med at udvikle dokumenterede og gennemtestede metoder til at støtte og beskytte hvert trin på din digitale rejse. 

   

  Vores erfaring, vores strukturerede tilgang og vores engagement i forenkling og standardisering betyder, at vi kan reducere usikkerheden og risikoen, der eksisterer ved implementering af forretningsløsninger. 

ABC Lavpris sigter efter mere succes med ny IT-platform

En fremtidssikret IT-platform giver fuld kontrol over arbejdsprocesser og gør kunder såvel som medarbejdere gladere. 

VI KAN HJÆLPE DIG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
INDUSTRISPECIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
INDUSTRISPECIFIKKE LØSNINGER

Power Platform-løsninger. Lav kode, stor effekt

At understøtte og automatisere kritiske processer og samarbejde har altid været IT-professionelles domæne. 

 

Med Power Platform kan medarbejdere fra hele virksomheden selv implementere lav kode-løsninger for at imødekomme specifikke forretningsbehov på en simpel og sikker måde. 

Få flere ERP-nyheder og mere indsigt

Aker Horizons sætter “verdensrekord” i ERP-implementering

Aker Horizons har nu et sikkert, funktionelt og skalerbart ERP-system – implementeret på lidt over to måneder. 

Læs hvordan vores kunder har succes med ERP-løsninger fra Cepheo

Find mere indhold til at inspirere og informere

Vil du vide mere?

Tal med en ekspert om dine muligheder med Dynamics ERP-løsninger fra Cepheo. 

John T. Hummelgaard
Telefon: +45 4829 1806

Vi kombinerer kraften af mennesker, data og teknologi