Udfordring

Kongsberg Digital ønskede en Managed Services- & Microsoft Dynamics 365-partner med solid erfaring inden for implementering og vedligehold af cloudbaserede løsninger.

Løsning

Cepheo Managed Services til Dynamics 365 Finance, Dynamics 365 Supply Chain Management, Dynamics 365 Human Resources & ISV'erne Exflow, Lasernet og AXtension Shipping Control samt rådgivning og strategisk sparring om IT.

Forventet værdi

Kongsberg Digital frigør tid og ressourcer til at realisere sin vision om at skabe en bæredygtig og grøn verden.

Den norske software as a service-virksomhed Kongsberg Digital har siden etableringen i 2016 opnået stor global succes ved at levere innovativt software og digitale løsninger til virksomheder inden for maritim-, energi- og forsyningsindustrien. 

 

Hver dag arbejder softwarevirksomheden målrettet og dedikeret på at realisere sin vision om at gøre industrierne mere bæredygtige gennem digitalisering. Det sker blandt andet gennem kunstig intelligens, maritim simulering og automatisering. Men det er vanskeligt at opnå, hvis Kongsberg Digitals egen IT ikke lever op til tidens krav og behov.

 

Derfor gik virksomheden på jagt efter en senior Microsoft Dynamics 365-leverandør. Vigtigst var det, at leverandøren skulle drifte og vedligeholde Kongsberg Digitals Dynamics 365-løsninger. Det var også et krav, at leverandøren skal fungere som en langvarig IT-partner, der rådgiver og supporterer SaaS-virksomheden på vejen mod at fuldende visionen om en grønnere verden.  

“Med Cepheo får vi alle vores behov og ønsker opfyldt. De er det helt rigtige match for os.”

Lene Lergaard
Vice President IT, Kongsberg Digital



Kongsberg Digital tættere på at realisere sin vision

Aftalen mellem Kongsberg Digital og Cepheo indbefatter Cepheo Managed Services til Microsoft Dynamics 365 Finance, Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management, Microsoft Dynamics 365 Human Resources & ISV'erne Exflow, Lasernet og AXtension Shipping Control. Derudover fungerer Cepheo også som strategisk rådgiver og IT-partner for softwarevirksomheden.


”Det var vigtigt for os, at vores nye leverandør havde kompetencer og viden om alle moduler til Dynamics 365 Finance og Dynamics 365 Supply Chain Management. Det var også vigtigt for os, at leverandøren har en stor mængde erfaring med at implementere og vedligeholde Microsoft Dynamics 365-løsninger,” siger Kongsberg Digitals Vice President IT, Lene Lergaard, og fortsætter: 

 

“Med Cepheo får vi alle vores behov og ønsker opfyldt. De er det helt rigtige match for os.”

 

Med tjenesteydelserne fra Cepheo maksimerer Kongsberg Digital udbyttet af sine IT-systemer. Det sker ved, at Cepheo sørger for at drifte, opdatere og videreudvikle systemerne efter SaaS-virksomhedens behov og ønsker. Det forlænger ikke bare systemernes livscyklus. Det giver også Kongsberg Digital mere tid og flere ressourcer til at investere i at skabe bæredygtig IT til sine kunder.

 

Flere projekter på vej

 

Samarbejdet mellem Kongsberg Digital og Cepheo har fået en god start. Projektet gik planmæssigt live i starten af 2023.  

 

Siden da er parterne blevet enige om også at tilføje flere projekter til aftalen. Det drejer sig om en implementering af Microsoft Dynamics 365 Marketing samt videreudvikling af moduler til Dynamics 365 Supply Chain Management.

 

”Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Cepheo i mange år frem.” slutter Kongsberg Digitals Vice President IT, Lene Lergaard.  

 

Billede: Kongsberg Digital

Vil du vide mere?

 

Kontakt vores salgsdirektør John T. Hummelgaard for en dialog om din virksomheds digitalisering.

 

Telefon: +45 2510 2050

 

Mail: jhummelgaard@cepheo.com