Hvad er Power Platform?

Power Platform er en suite af værktøjer til at forbinde og forbedre dine forretnings- og dataplatforme – uden behov for IT- eller kodningsfærdigheder.  

 

Suiten inkluderer Power BI til analyse og rapportering, Power Apps til applikationsudvikling, Power Automate til workflow-automatisering og Power Pages til professionel websideudvikling.  

Hvorfor vælge Cepheo og Power Platform?

 • Års erfaring

  Cepheo var blandt de første Microsoft-partnere i Norden til at bruge Microsofts lavkodeværktøjer til at fremme kunders innovation.

 • Vores foretrukne værktøj

  Power Platform er en nøglekomponent i vores tilgang til at imødekomme unikke kundebehov med standard IT-løsninger.

 • End-to-end

  Med kapaciteter på tværs af ERP, CRM og mere kan vi hjælpe med at implementere Power Platform, hvor du har mest brug for det.

Power Platform giver større indsigt hos PMC Hydraulics

"Vores erfaring er, at det er meget mere effektivt at justere og tilpasse eksisterende processer og arbejdsgange end at specialudvikle nye løsninger eller komponenter."

 

Anders Bäckman 

CIO, PMC Hydraulics 

Nogle af vores Power Platform-kunder
Ønsker du at komme i kontakt med os?

5 grunde til at vælge Cepheo og Power Platform

 • Som med alle nye teknologiplatforme er det kritisk at vide, hvor og hvordan man starter implementeringen i sin virksomhed. 

   

  Cepheo kan identificere og prioritere den værdi, som Power Platform kan skabe i forskellige områder af din virksomhed, og dele bedste praksis-tilgange og erfaringer fra tidligere implementeringer. 

   

  Vi kan derefter assistere med en professionel og effektiv integration af Power Platform-komponenterne med resten af din Microsoft-platform og forbinde til andre IT-platforme og datakilder. 

 • For at Power Platform kan generere maksimal værdi for dine medarbejdere, skal den integreres på tværs af dine forretningsoperationer. 

   

  Hos Cepheo har vi en dyb forretningsforståelse og en bred vifte af kapaciteter på tværs af Microsoft Dynamics ERP- og CRM-applikationer. 

   

  Dette hjælper os med at tage en holistisk, forretningsorienteret tilgang til, hvordan lavkode-applikationer som Power Platform kan understøtte og forbinde hele din virksomhed. 

 • Hos Cepheo ved vi, at præcise, relevante og rettidige data er din mest kraftfulde og værdifulde forretningsressource. 

   

  Vi kan hjælpe dig med at implementere en struktureret og strategisk tilgang til at indhente, få adgang til, opbevare og beskytte dine data. 

   

  Vi kan også hjælpe dig med at bruge Power BI på tværs af din organisation til at udnytte dine forretningsdata, fremme informationsdeling, fremme professionel rapportering og informere beslutningstagning. 

 • Som en af de største Microsoft Business Applications-partnere i Norden, og med mere end 30 års Microsoft-specialisering og samarbejde bag os, er vi unikt positionerede til at hjælpe vores kunder med at udnytte Microsoft-teknologi til at tilpasse sig og få succes i en foranderlig verden. 

   

  Vores engagement sikrer omfattende adgang til Microsofts tekniske support-, trænings- og certificeringsprogrammer, så vores specialister kan holde sig opdateret på de nyeste teknologier og løsninger. 

   

  Vores daglige dialog med Microsoft-ingeniører og tekniske ressourcer betyder også, at vi kan arbejde med Microsoft for at løse kundeproblemer hurtigt og mere effektivt. 

 • Mere end 30 års erfaring med implementering af forretningsløsninger for vores kunder har hjulpet os med at udvikle dokumenterede og testede metoder til at understøtte og sikre hvert trin i din digitale rejse. 

   

  Vores erfaring på tværs af CRM og ERP, vores strukturerede tilgang og vores engagement i forenkling og standardisering betyder, at vi kan reducere usikkerheden og risikoen ved implementering af IT-løsninger. 

   

  Og da vi bruger Dynamics 365-platformen og Power Platform til at køre vores egne daglige processer, kender vi mange af de udfordringer, der er forbundet med afgrænsning, implementering og vedtagelse af Microsoft-teknologi. 

VI KAN HJÆLPE DIG MED
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
INDUSTRISPECIFIKKE LØSNINGER
ERP
CRM
SALES & MARKETING
CUSTOMER SERVICE
FIELD SERVICE
BI & ANALYTICS
POWER PLATFORM
MANAGED SERVICES
INDUSTRISPECIFIKKE LØSNINGER

Power Platform skaber en mere sammenhængende salgsmetode hos Schur

"Set i bakspejlet har Power BI virkelig styrket Dynamics 365 Sales-implementeringen, og jeg er ikke sikker på, at vi ville have været lykkedes uden den."

 

Jan Damkjær 

Group Digitalization Director, Schur 

Få flere nyheder og indsigter om Power Platform

Power Platform-løsninger. Lav kode, stor effekt

At understøtte og automatisere kritiske processer og samarbejde har altid været IT-professionelles domæne. 

 

Med Power Platform kan medarbejdere fra hele virksomheden implementere lavkode-løsninger selv for at imødekomme specifikke forretningsbehov på en enkel og sikker måde. 

Find mere indhold til inspiration og information

Vil du vide mere?

Tal med en ekspert om dine muligheder med Microsoft Power Platform og Cepheo.

 

Linn Frederiksen
Telefon: +45 4829 1678

Strømlin og styrk din virksomhed