Udfordring

PMC Hydraulics havde brug for et samlet rapporteringssystem til deres koncern med henblik på at sikre nøjagtighed af data og strømline rapporteringen.

Løsninger

Udskiftning af flere separate business intelligence-værktøjer, herunder QlikView og Excel, med Microsoft Power BI og Azure SQL Server.

Resultat

Indførelsen af Microsoft Power BI har medført betydelige forbedringer i tilgængelighed og brugervenlighed og reduceret den tid, medarbejderne bruger på at tilgå og analysere virksomhedsdata, samt behovet for at medarbejderne tilgår og analyserer data på individuel basis.

"I mere end et årti har vores samarbejde med Cepheo spillet en vigtig rolle i udformningen af PMC Hydraulics' datastyring og rapporteringsfunktioner," siger Anders Bäckman, CIO hos PMC Hydraulics.

 

"Det hele startede med ét mål – at skabe et samlet rapporteringssystem for vores koncern. Cepheos assistance var central i den indledende opbygning af et system, der kombinerede data fra forskellige ERP-systemer og gav os en samlet pålidelig kilde til salgs- og indkøbsoplysninger. Det lagde grunden til den rapporteringsmodel, vi bruger i dag."

 

Anders Bäckman, CIO hos PMC Hydraulics, giver udtryk for sin påskønnelse af Cepheos støtte og ekspertise og siger:

 

"Vores samarbejde med Cepheo har været en vigtig del af at nå vores mål for datastyring. De forstår virkelig vores behov og vores måde at drive virksomhed på og har været en vigtig partner i denne proces, og det er også grunden til, at vi har fortsat vores samarbejde med Cepheo, selv når der var andre leverandører i spil."

 

Microsoft Power BI har forandret alt

 

Den nylige migration til en cloudbaseret Microsoft Power BI-løsning markerer en milepæl i samarbejdet med Cepheo og er et betydeligt skridt fremad for PMC Hydraulics. Ved at bevæge sig væk fra kompleksiteten i en kombination af Business Intelligence-løsninger og individuelle Excel-baserede tabeller og visualiseringer har de skabt en mere standardiseret og intuitiv tilgang til datastyring og rapportering.

 

Anders Bäckman fremhæver vigtigheden af Cepheo BI for Microsoft-løsningen, som spiller en afgørende rolle i at udtrække data fra deres Microsoft Dynamics AX-løsning til Azure SQL Server og gøre dem tilgængelige for brugerne i Microsoft Power BI. Han tilføjer:

 

"Migrationen til Power BI har forandret alt for os. Nu kan vi strømline vores rapporteringsproces på tværs af hele organisationen og opnå en dybere forståelse af vores data."

 

Siden løsningen blev taget i brug i juni 2022, har den medført bemærkelsesværdige forbedringer i informationsflow og beslutningsstøtte, fortæller Anders:

 

"Power BI giver vores team mulighed for at få adgang til og visualisere data i næsten realtid, hvilket giver værdifuld indsigt, som tidligere lå skjult i regneark. Selvom vi ikke har udnyttet potentialet i Power BI fuldt ud, har det allerede gjort os mere effektive og givet vores medarbejdere de virksomhedsdata og den indsigt, de har brug for i deres daglige arbejde."

 

Med en konsekvent og pålidelig datakilde kan organisationen mindske risikoen for fejl og sikre, at dens teams kan få adgang til pålidelige data og brugbar indsigt, når de har mest brug for det. Det giver mulighed for at træffe mere velinformerede beslutninger hurtigere, hvilket giver PMC Hydraulics en konkurrencemæssig fordel på markedet.

"Vores erfaring er, at det er meget mere effektivt at justere og tilpasse eksisterende processer og arbejdsgange end at specialudvikle nye løsninger eller komponenter."
Anders Bäckman

CIO, PMC Hydraulics

"Standard, standard, standard"

 

Cepheo har en tilgang, der lægger vægt på at skabe løsninger baseret på standardkomponenter, og det passer Anders Bäckman og PMC Hydraulics godt. "Min – og PMC Hydraulics' – tilgang til IT er "standard, standard, standard".

 

"Det meste af det, en virksomhed som vores har brug for, kan klares med standardkomponenter og -løsninger. Det er vores erfaring, at det er meget mere effektivt at holde sig til standarder end at specialbygge nye løsninger eller komponenter," siger Anders Bäckman og tilføjer, at det har været afgørende for det langvarige forhold mellem PMC Hydraulics og Cepheo, at man har haft de samme principper på dette område.

 

PMC Hydraulics' dedikation til standarder er bedst eksemplificeret ved deres stringente tilgang til scope management, hvor enhver afvigelse fra standardkomponenter kræver godkendelse på højt niveau i ledelsen:

 

"Det skal være en aktiv beslutning at afvige fra standarden, fordi man på den måde lettere kan fastholde projektets oprindelige omfang," forklarer Anders Bäckman.

 

Kontinuerlig udvikling og en stigende grad af tillid til data

 

På længere sigt har PMC Hydraulics ambitiøse planer om at udnytte Microsoft Power BI's muligheder yderligere. Anders Bäckman skitserer næste skridt, som er fokuseret på den fortsatte udvikling og udvidelse af brugen af Power BI. Det er organisationens mål at forbedre sine datavisualiserings- og rapporteringsfunktioner og få endnu større værdi ud af sine data.

 

"Vi prioriterer opbygningen af tillid til de visualiseringer, vi bruger i Power BI, for at undgå, at medarbejderne spilder tid på at eksportere rådata til Excel og lave deres egne diagrammer," siger CIO'en.

 

Indførelsen af en standardiseret rapporteringsmodel i Power BI gør det muligt for PMC Hydraulics at reagere proaktivt på markedstendenser og kundekrav. Med sigte på fortsat udvikling og ekspansion er PMC Hydraulics klar til at frigøre et endnu større potentiale med Power BI og cementere sin position som brancheleder drevet af data og informeret beslutningstagning.

Vil du vide mere?

 

Kontakt vores salgsdirektør John T. Hummelgaard for en dialog om din virksomheds digitalisering.

Telefon: +45 2510 2050


Mail: jhummelgaard@cepheo.com