Hvilke platforme og applikationer er mest velegnede til at understøtte din samlede produktion og supply chain – fra start til slut?

 

På dette webinar deler vi konkrete eksempler på, hvordan du når i mål ved at kombinere udvalgte Microsoft-platforme og -applikationer, som forbinder data, processer og mennesker og øger udbytter af dine teknologiinvesteringer.

 

Dynamics 365 Supply Chain Management er allerede en af de mest velfungerende og bredt anvendte forretningsplatforme for produktionsvirksomheder. Når den kombineres med Microsoft Cloud for Manufacturing, Power Platform-komponenter og andre Dynamics 365-applikationer, er der basis for at opnå en transformerende, 3. generations produktionsplatform.

 

Du kan fx anvende de digitale værktøjer i platformen til at indsamle, analysere og udnytte data i realtid, samt indføre mere velfungerende og rationel styring af leverandører, lagerbeholdning, produktion og distribution. Microsofts løsningsportefølje til produktion rummer også avancerede analyseværktøjer, der hjælper dig med at omdanne data til brugbar indsigt.

 

Se videoen her:

 

Vil du vide mere?

 

Kontakt vores salgsdirektør John T. Hummelgaard for en dialog om din virksomheds digitalisering.

 

Telefon: +45 2510 2050

 

Mail: jhummelgaard@cepheo.com