I denne webinaroptagelse stiller vi skarpt på muligheder og udfordringer indenfor et ERP-marked under hastig forandring og vores svar på spørgsmålet:

 

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer?

 

Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

 

Vi uddyber, hvordan din agilitet sikres ved at din ERP-løsning og andre IT-systemer baseres på standardiserede, forbundne komponenter, som kan vælges til og fra efter behov. Tilgang giver samtidig mulighed for at udnytte Industri 4.0-komponenter som AI og RPA, der forenkler brugeroplevelsen, automatisere gentagne opgaver og proaktivt viser handlingsorienterede indsigter.

 

Derudover forklarer vi, hvordan du drager fordel af muligheden for at indarbejde hurtig udvikling af low-code applikationer som fx Microsoft Power Apps og Microsoft Power Automate, hvilket giver dig mulighed for at tilføje smidighed og unikke funktionaliteter uden at øge kompleksiteten.

 

Se videoen her:

 

Vil du vide mere?

 

Kontakt vores salgsdirektør John T. Hummelgaard for en dialog om din virksomheds digitalisering.

 

Telefon: +45 2510 2050

 

Mail: jhummelgaard@cepheo.com